preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antun Gustav Matoš Tovarnik

Login
Rasporedi

• Raspored sati

Raspored zvona

Osnovna škola A. G. Matoš Tovarnik - naslovnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Otvoreno pismo roditeljima
Autor: Ivan Kunac, 6. 9. 2020.

Poštovani roditelji ,

 

Sutra nam počinje nova nastavna godina koja stavlja izazove pred vas kao roditelje , ali postavlja i neka nova pravila za učitelje i učenike . Škola ima nezamjenjivu ulogu u životu djece . U školi pored obrazovanja djeca razvijaju vještine i kompetencije koje će im olakšati snalaženje u društvu , formira ih kao osobe. U školi se rađaju prijateljstva , prve simpatije , stvaraju nadimci , pamte se učitelji . Škola ih priprema za život 

Stavljajući kao imperativ interes i dobrobit naše djece , odlučili smo da nastava krene po modelu A , odnosno da svi učenici budu u školi . Kako bismo to ostvarili , morali smo ispoštovati sve mjere koje su pred nas stavili epidemiolozi , HZZJ i Ministarstvo . Nije ih bilo nimalo jednostavno pripremiti , no sve je spremno za sutrašnji dan .

 

Sigurnost naše djece neće ovisiti samo o mjerama koje se provode u školi . Bez vas nećemo uspjeti . Vi ste naši partneri , suigrači s vama nas povezuje zajednička briga i ljubav za našu djecu. Stoga , radi njih apeliram na vas da nastojite provoditi mjere koje nam epidemiolozi preporučuju i izvan škole u životima djece . Djeci je neophodno međusobno druženje , to je neosporna činjenica , ali druženje pod paskom odgovornih roditelja koji se brinu ne samo o svom djetetu , nego i o drugoj djeci . Apeliram na sve klubove i društva u našem Tovarniku koja okupljaju djecu da pokažu odgovornost i pridržavaju se svih uputa jer pravo na pogrešku kad su djeca u pitanju nemamo .

Dragi roditelji , potrebni ste nam kao i mi vama . Omogućimo našoj djeci pravo na školovanje , te mirno i sigurno djetinjstvo ništa manje ispunjeno od onoga kakvo ste i sami imali ili ste trebali imati. 

Dragi naši učenici poznam vas i vjerujem vam ,sretno svima , a posebice prvašićima . 

Držimo se zajedno i uspjet ćemo !

 

Ravnateljica 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju