preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antun Gustav Matoš Tovarnik

Login
Rasporedi

• Raspored sati

Raspored zvona

Čestitka za Dan škole

Zadruga Suncokret

Izvannastavne aktivnosti
Kreativna skupina
Ivan Kunac / datum: 15. 11. 2021. 18:02

Dragi prijatelji,

nastavljamo vas upoznavati s našim izvannastavnim aktivnostima, a danas je na redu naša Kreativna skupina.

KREATIVNA SKUPINA oblikuje, plete, izrađuje, boja, salvetira... Izradom kreativnih uradaka, ova skupina učenika čuva i njeguje tradiciju zavičaja i Tovarnika. Učenici uče plesti pletenicu, izrađivati gombice, ukrasne kapice, božićne ukrase, uskrsne pisanice... Izrađuju i privjeske i magnete s motivima tradicije i Tovarnika. Učenici su vrijedni, aktivni i kreativni. Uvijek s nestrpljenjem očekuju svaku novu  kreativnu radionicu. Voditelj ove izvannastavne aktivnosti je učiteljica Marjana Kovačić.

Kako to naši učenici rade, pogledajte na priloženim fotografijama.

Bravo, kreativci naši! 🙂


[OPŠIRNIJE]Fizičari
Ivan Kunac / datum: 31. 10. 2021. 13:37

U našoj školi petak je dan za pokuse iz fizike. 🙂

U sklopu izvannastavne aktivnosti Fizičari, naši učenici sa svojom nastavnicom Marijom Trnak Mašaberg, izradili su model elektroskopa pri čemu su koristili priručne materijale i reciklirali. Osim toga, na fotografijama možete vidjeti i naše čarobne lava lampe.


[OPŠIRNIJE]Sviranje klavira
Ivan Kunac / datum: 26. 10. 2021. 19:13

Od ove školske godine sve su se izvannastavne aktivnosti vratile u školu. Nakon jedne školske godine u kojoj smo bili primorani provoditi ih online, učenici su s nestrpljenjem dočekali povratak izvannastavnih aktivnosti uživo.

U nadolazećem razdoblju predstavit ćemo vam sve aktivnosti koje se provode u našoj školi, a započinjemo s jednom novom - sviranje klavira.

Aktivnost je to koju provodi naša učiteljica Glazbene kulture Matija Jerković.

Na njezinim satima uvijek je zanimljivo, stoga ne čudi i zanimanje učenika za ovu aktivnost u kojoj naši učenici uče svirati, ali i izražavati se kroz glazbu.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju